divendres, 28 de maig del 2010

Segon al Montseny

L'altre dia les nenes i els nens de Segon vam fer una excursió a Riells del Montseny. Vam aprendre moltes coses sobre la natura i vam tenir un dia magnífic!

dijous, 27 de maig del 2010

Sisè al Delta de l'Ebre

Els de Sisè també vam gaudir d'activitats a la natura al Parc Natural del Delta de l'Ebre. Mireu, mireu...

dimarts, 25 de maig del 2010

Quines colònies més divertides!!!

Aquí us acabem s'ensenyar algunes imatges més de les fantàstiques colònies que vam poder gaudir les nenes i els nens de Cinquè. Jocs de nit, bona teca, bona feina, jocs sobre la Història... i molta convivència! Esperem que us agradin!

dijous, 20 de maig del 2010

L'estrella que volia tenir cua

Les nenes i els nens de P5 han preparat amb moltes ganes i il·lusió l'obra de teatre L'estrella que volia tenir cua. Ho han fet gràcies a l'acompanyament i guia de la Petra i la Mireia, les seves tutores. La música ha estat creada i interpretada en directe pel Carlos, el nostre mestre de música. Aquí en podeu veure una mostra i us recordem que ja podeu demanar el dvd a la porteria. Esperem que us agradi molt!

Els de Cinquè a Sant Miquel de Campmajor!

Hola a tothom! Us fem arribar la nostra bona estada al Casal de Sant Miquel de Campmajor. Com que estem molt contents volem compartir amb vosaltres aquesta alegria. Us deixem el nostre diari visual:


dilluns, 17 de maig del 2010

L'Escola de Música ja té bloc!

Els darrers dies els mestres de l'Escola de Música ens han anunciat amb gran satisfacció, la creació d'un bloc on podeu seguir el dia a dia de tot el que ens ofereixen. Com veieu nosaltres també l'hem adjuntat en els nostres enllaços. Us convidem a visitar-lo i esperem que en gaudiu!!!



diumenge, 16 de maig del 2010

El cantautor i pedagog Toni Giménez a la Casa d'Espiritualitat

El proper diumenge 30 de maig, a les 6 de la tarda, en Toni Giménez ens presentarà Cançons per la Mainada, un concert a favor de la Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri. Aquí en podeu consultar el Programa i veure com arribar-hi. Programa 1 i Programa 2

divendres, 14 de maig del 2010

Primer cap al Montseny!

L'altre dia els de Primer vam anar d'excursió al Montseny. És la segona sortida que hi fem aquest curs. Així vam poder comparar el bosc a la tardor i a la primavera. Després d'una carretera de voltes vam arribar i vam esmorzar a la plaça de Montseny. Seguidament vam fer una excursió pel bosc on vam veure la vegetació. Més tard, a dinar, uns quants jocs... i cap a casa falta gent! 

dijous, 6 de maig del 2010

El Video del Dansa Ara al Palau Sant Jordi

Com recordareu el passat mes d'abril vam amb Segon al Palau Sant Jordi. Vam veure dansa i en vam ballar, aquí en teniu una mostra:

dimarts, 4 de maig del 2010

Puff, el Drac Màgic de P4

El passat divendres vam gaudir de la Cantata de Puff el Drac Màgic. Ens la van representar i cantar les nenes i els nens de P4. Va haver-hi sessió doble: al matí pels companys de l'escola i a la tarda pels pares. Si voleu veure què bé que ho van fer aquí teniu un video...

dilluns, 3 de maig del 2010

Noves imatges de la trobada d'Escoles en Xarxa a Granollers

Com sabeu, el passat dijous vam anar a Granollers a la Tercera Trobada d'Escoles en Xarxa. Aquí us deixem un enllaç de la feina que vam publicar on-line. Esperem que us agradi!
També us deixem algunes imatges de la jornada:

Concert de l'Escola de Música