dimarts, 30 de novembre del 2010

Tercer continua treballant la prehistòria

Com ja recordareu els nens i nenes de tercer estan estudiant la prehistòria. Després d'anar de colònies a Serinyà a aprendre de tot sobre els homes prehistòrics, ara n'han fet uns murals que han penjat al seu passadís. Els han  quedat molt bé, oi?

dilluns, 29 de novembre del 2010

La presentació al Cosmocaixa

Tal i com ja us vam anunciar en dies passats, vam fer una presentació al Cosmocaixa de la feina que fèiem a l'hort de l'escola. Aquí us deixem les imatges que vam presentar, esperem que en gaudiu.

divendres, 26 de novembre del 2010

La Carta de la Terra a P4 i P5

Les nenes i els nens de parvulari estan de sort. Els han vingut a visitar un fada i un bruixot per parlar-los de la nostra mare Terra. Renoi, si que ho han fet bé!

dijous, 25 de novembre del 2010

dimecres, 24 de novembre del 2010

Com juguen i aprenen a P3!

Una nova sortida molt especial han realitzat a P3. Acompanyats de les seves mestres han anat a visitar els jardins de Sarrià al carrer Nena Casas. Aquí han pogut jugar a fer trens, amb les pinyes, amb les pedretes i sota els pins. Mireu, mireu:

dilluns, 22 de novembre del 2010

P5 recicla als contenidors

Avui hem treballat el reciclatge al costat de l'escola. Paper, plàstic i vidre; els seus colors són blau, groc i verd. Quantes coses aprenem!

divendres, 19 de novembre del 2010

P4 i els senglars!

El dijous P4 va realitzar una excursió al Parc del Racc de Gualba. Ve ser una sortida molt interessant on hi ha haver de tot: caminada pel bosc, observació d'animals (sobretot de senglars!), jocs amb les fulles, un bon dinar i jocs amb la sorra!

dijous, 18 de novembre del 2010

La tribu prehistòrica dels de Tercer

Els de Tercer no paren i ara estan estudiant la prehistòria. A més a més del que treballen a classe han tingut l'oportunitat de viure com una comunitat prehistòrica de veritat. Han fet les seves pròpies cabanes, han fet pintures i han après d'allò més a Olot i a Serinyà.


dimarts, 16 de novembre del 2010

Es lleven d'hora a Calafell!

Els de quart són molt matiners! Ens ho van demostrar l'altra setmana tot llevant-se a quarts de set per veure la sortida del sol des de la platja de Calafell. Quins colors...

dilluns, 15 de novembre del 2010

L'Hort de Lurdes al CosmoCaixa

El passat dimecres 10 de novembre ens van convidar a exposar la feina que fèiem a l'hort al CosmoCaixa.  L'acte es va realitzar en el marc de l'Agenda 21 Escolar amb la campanya de compostadors. La sala Àgora era plena de gom a gom i estavem una nerviosos però al final va sortir molt bé i tothom ens va felicitar!


Els de P4 van a Gualba. Article d'Escoles en Xarxa



divendres, 12 de novembre del 2010

Quins pintors al Picasso!

A P5 estan treballant les emocions i els sentiments. L'altre dia van anar al Museu Picasso per seguir la feina tot dibuixant expressions de cares. Avui han seguit pintant... però a l'ordinador! Aquí en podeu veure una petita mostra:


dijous, 11 de novembre del 2010

Amanida i fruita a Segon

Després de l'excursió al Mercat de Sant Celoni els de Segon van continuar la feina. Van fer amanides ben variades i broxetes de fruita, boníssim...





dilluns, 8 de novembre del 2010

Segon al Mercat de Sant Celoni

Els de Segon van anar a Sant Celoni. Tot aprofitant que estan treballant els aliments van anar a mercat i van comprar fruita i verdura.Van triar, remenar, preguntar i després de pagar van omplir ben plens els cabassos. Més tard van dinar i jugar en un parc. I per acabar... cap a casa falta gent!


dimecres, 3 de novembre del 2010

En Pere i el Llop al Petit Liceu

L'altre dia les nenes i els nens de P5 van anar a veure l'obra en Pere i el Llop al Petit Liceu. Abans van fer unes activitats per tal de reconèixer tots els instruments. Mireu-los aquí:

dimarts, 2 de novembre del 2010