dijous, 20 de juny del 2013

P3. VISITA A LA GRANJA

Els nens i nenes  de P3 vam anar a conèixer una mica més els animals de granja. Vam aprendre a donar  menjar als animals, vam pujar a cavall... i moltes més activitats! 

P4. SORTIDA A L´ AQUÀRIUM

A l´Aquàrium, els nens i nenes de P4 hem gaudit del fascinant món marí de la Mediterrània. 

dimecres, 19 de juny del 2013

dilluns, 17 de juny del 2013

TALLER DE GOSPEL


El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc a la sala d’actes de l’Escola el taller de gospel organitzat per Sonia Moreno juntament amb l’Escola de Música de Lurdes.
Després de 2h i 30 minuts d’intens assaig nens i nenes, nois i noies de la nostra  escola, ex alumnes i alumnes de diferents escoles ens van obsequiar amb un concert ple de força i alegria.

En aquest concert també  va participar la coral d’adults “Twocats pel Gospel” qui després d’interpretar algunes  cançons sols, va cantar conjuntament amb participants del taller i després amb tots els assitents.

Va ser matí molt agradable.
Per què us feu una idea aquí teniu un vídeo del concert final.
Per promocionar aquesta activitat entre els alumnes de l’Escola de Música us volem fer partícips del PACK LLENGUATGE + GOSPEL , per tots aquells alumnes que estiguin fent llenguatge musical a la nostre escola tindran un descompte del 50% en la quota mensual del cor de gospel.
Apa doncs, animeu-vos! 



dimecres, 12 de juny del 2013