dijous, 26 de febrer del 2015

4T NIVELL."VISITEM EL CELLER TORRAS"

5è NIVELL. VISCA EL RECICLATGE!

Mireu les fotos de la visita de la unitat mòbil del Punt Verd a l'Escola Lurdes. Vam desfer-nos  de molts  residus d'ordinador, bateries usades i mobiliari espatllat. Visca el reciclatge!


dilluns, 23 de febrer del 2015

3R NIVELL. MUSEU D'HISTÒRIA DE LA CIUTAT

Els nens i nenes de tercer nivell hem visitat les restes romanes dels habitatges tipus domus, el Museu d'Història de la Ciutat, les muralles i les seves torres. Mireu algunes fotos de  Bàrcino (Colònia Iulia Augusta Paterna Fauentia Barcino)  fundada per l'emperador August cap a l'any 14 a.C.


6È NIVELL. FOTOGRAFIA DEL PARADÍS AL TURÓ PARC

Aquesta activitat de fotografia forma part del projecte interdisciplinari de sisè i ha consistit en realitzar fotografies del paradís al Turó Parc. Els nens i nenes de sisè han pensat i creat composicions paradisíaques que vam escenificar al Turó Parc. Les imatges s’han retocat amb el programa Photoshop i aquí en tenim el resultat! Han treballat com a veritables fotògrafs: composant, fotografiant, retocant i editant la imatge!

dimarts, 17 de febrer del 2015

2N NIVELL. "MAS CASABLANCA"

El Mas Casablanca de Taradell és una casa de pagès com les d'abans, on hi ha tots els animals domèstics, un hort, un bosc i prats de pastura. Durant la visita, vam conèixer de prop la feina i la vida del camp, gaudint de la natura i del contacte amb els animals. 

dijous, 12 de febrer del 2015

dissabte, 7 de febrer del 2015

5è NIVELL. REPORTATGE DE LA JORNADA DE PORTES OBERTES 2015

Mireu el reportatge de fotografies dels alumnes de cinquè nivell durant la Jornada de Portes Obertes.




dijous, 5 de febrer del 2015

dimecres, 4 de febrer del 2015